Každá obchodná prevádzka musí byť reprezentatívne zariadená. Musí mať kvalitné vybavenie, ktoré bude uľahčovať predaj a skladovanie predávaných produktov v regáloch priamo v predajni. Aby však obchodná prevádzka mohla naplno fungovať, bez pokladničného a platobného riešenia by  to jednoducho nešlo. Keďže prednedávnom zaviedla Finančná správa projekt online napojenia všetkých pokladníc na portál Finančnej správy nazývaný eKasa, potrebovali všetky obchodné prevádzky vymeniť pokladničné a platobné riešenia vo svojich obchodných prevádzkach.

Ponúkame vám moderné pokladničné a platobné riešenie od FiskalPRO.

Komplexné pokladničné a platobné riešenie

FiskalPRO ponúka komplexné pokladničné a platobné riešenie pre rôzne prevádzky. Či už podnikáte v maloobchode, v službách, vlastníte hotel alebo gastro prevádzku, máte možnosť vybrať si to najkvalitnejšie pokladničné a platobné riešenie. K eKasa pokladničnému a platobnému riešeniu radíme moderné platobné terminály, eKasa pokladničné riešenie, eKasa tlačiareň s platobným terminálom a mobilné riešenia eKasa a mobilný čašník. Máte možnosť vybrať si produkty jednotlivých pokladničných a platobných riešení a vytvoriť si tak set moderného pokladničného a platobného riešenia, ktoré zefektívni predaj vo vašej prevádzke.

Navyše FiskalPRo ponúka platobný terminál na vypožičanie úplne zadarmo, a to až na tri mesiace. Máte možnosť si ho vyskúšať a potvrdiť si jeho kvality. Moderné pokladničné riešenie vám navyše dokáže zvýšiť aj predaj.

Najlepší platobný terminál 

Základom celého platobného a pokladničného riešenia je najlepší platobný terminál. Ten najlepší nájdete práve od FiskalPRO. Medzi výhody najlepšieho platobného terminálu patrí práve jeho mobilnosť (môžete si ho vziať kam len chcete), možnosť využívať aj ako eKasa pokladnicu na tom istom zariadení, ale aj výhodné poplatky za platby kartou.

Zdroj obrázka:

Autor: Andrey Burstein / Shutterstock.com