Hľadáte vhodný DJ set, ktorý vám poslúži na vašich vystúpeniach? Prečítajte si, aké DJ sety máte momentálne k dispozícii.

DJ set v cene do 300 eur

Prenosný DJ set VEXUS PSS302 je zostava, ktorá má nielen všestranné možnosti pripojenia, ale je vyhľadávaná aj pre svoju mobilnosť.

Výkonnostná hranica DJ setu je 300 W a systém reproduktorov môžete použiť pri prezentáciách, demo nahrávkach a malých až stredne veľkých podujatiach. Pasívne reproduktory s 2,5 cm kompresným driverom a silným 25 cm wooferom produkujú oblý zvukový obraz.

Kufor je odolný, vyrobený z plastua ukrýva sa v ňom mixér a ďalšie príslušenstvo zložené z dynamického mikrofónu, ktorý môžete využiť na rečnícke prejavy aj na spevácke vystúpenia. Ďalej sa v balení nachádzajú všetky pripájacie káble. Zariadenie tiež obsahuje stojany s výškou do 1,4 metra.

Do zariadenia môžete pripojiť až štyri mikrofóny, CD prehrávač alebo notebook.

Dj set v cene do 500 eur

V tejto cene sa vám ponúka reproduktorový set RackStarSeriesMercury Beat, ktorý obsahuje profesionálny Ibiza DJM – 102 kanálový mix, dva kusy reproduktorového kábla, štyri kusy pripojovacích RCA káblov, PA zosilňovač 960 W MOSFET, ktorý je čiernej farby a pasívny reproduktor PW 1222.

Výkonnejší DJ set v cene do 800 eur

Ibiza DJ-100 je set, ktorý zabezpečí prehrávanie hudby cez dvojitý CD player Ibiza CDX-7. Má tiež klasické funkcie (pitch, seamlessloop a cue). Ak uprednostňujete prehrávanie z USB alebo SD kariet, k dispozícii máte vstupy.

K zariadeniu môžete pripojiť aj ďalšie zariadenia, napríklad gramofón. Určite vás poteší aj správa, že mixpult má vstavaný 10-pásmový ekvalizér, ktorý vám pomôže prispôsobiť zvukový obraz podľa potreby.

Prajeme vám príjemný hudobný zážitok kdekoľvek budete chcieť.